U d l ø s n i n g
Hvorfor & Hvorfor Ikke ?For langt de fleste mænd er det tilfældet, at de er vant til at forbinde orgasme med en udløsning. Derfor vil der ofte ske det, at trangen til at få en udløsning vil melde sig, når den seksuelle energi bliver bygget mere og mere op i løbet af en tantra session.

Og der er intet som helst galt i at få en udløsning. Det kan endda være rigtigt fint bevidst at eksperimentere med at lade udløsning ske engang imellem, som en del af sin proces også i tantra arbejdet. Sådan at udløsning ikke bliver forbundet med noget skamfuldt, eller så man ikke risikerer at blive fanatisk omkring ikke at måtte få en udløsning.

Men omvendt er det i tantra afgørende, at især manden lærer at blive "herre i sit eget hus", og derved også lærer at styre sin seksuelle energi, hvis han skal administrere sin livsenergi fornuftigt og derved få det meste ud af sig selv, sin seksualitet og i sidste ende sit liv.

Grunden til jeg ikke bevidst/målrettet giver udløsning i mine sessioner er, at det en afbrydelse af det energiflow, jeg bygger op. Jeg arbejder i en meditativ, hjertecentreret og feminin energistrøm. Skulle jeg frembringe en udløsning, ville jeg skulle gå ind i en mere fysisk, jagtende og mental målrettet energi, som er noget helt andet. Den type energi er der masser af på gader og stræder, ude i arbejdslivet, i traditionel sex og alle andre steder, men den type mental jagtenergi holder jeg helt ude af mine sessioner. Derfor er det for mig ikke en god afslutning at tvinge en udløsning frem, men i stedet en ødelæggelse af den vibration der er i gang.

Til gengæld er det noget helt andet, hvis udløsning sker af sig selv, mens vi er i flow, så vil det bare være et spørgsmål, om at manden endnu ikke er trænet I at kunne holde tilbage, eller at manden bevidst vælger at lade udløsningen ske, og begge dele er helt acceptabelt i mine øjne.

Så det handler hos mig ikke om, hvorvidt det er ok at få udløsning eller ej, mere om hvordan det sker. 

Hvis man normalt er vant til at få udløsning hver gang, man har sex eller onanerer, så anbefaler jeg nogle øvelser, man kan praktisere hjemme for at træne sig selv i at skille sin udløsning fra orgasmen. Sådan at man dels kan bevare sin energi som mand efter sex, og dels kommer til at opleve nogle meget større og dybere orgasmer, som kan virke langt mere åbnende, healende, forløsende og løfte en til et højere vibrationelt niveau.