Hvad Er T a n t r a ?

Tantra er en tilgang til livet.
 Tantra bringer bevidsthed (universel maskulin) og kærlighed (universel feminin) ind i alle aspekter af vores liv. En uendelig process.

Tantra handler om at møde vores spiritualitet og højere natur igennem kroppen og sanserne.

Hjertecentret rummer nøglen til at sublimere og rense energien i de nederste tre centre: Rod chakra: Overlevelse, penge, stabilitet og tryghed. Hara chakraet: Lidenskab, nydelse, sex, kreativititet, og evnen til at udtrykke sig følelsesmæssigt. Solar plexus: Viljestyrke, selvtillid, og gennemslagskraft.

Aktiverings- og renselsesprocessen der sker når hjertets energy flyder ind i disse centre, giver energi og vej til at åbne for de øverste centre: Hals-, pande- og kronecenter.

Tantra inviterer os på en healingsrejse ind i vores hjerter og dybeste sår igennem selvkærlighed. Den beder os om at gå vejen igennem vores smerte (fremfor væk fra den) for at integrere vores indre mørke og skyggesider med kærlighed og bevidsthed.

På denne rejse bliver vi bedt om at stille spørgsmålstegn ved vores begrænsede overbevisninger, heale og genskabe forbindelsen til vores indre barn samt vores indre maskuline og feminine energi, for derved at blive mere frie, hele, til stede og kunne lade kærlighed og autenticit tage føringen i vores liv. Så vi på den måde kan træde nærmere vores sjæl og derved udleve vores højere livsformål.

At genfinde sin uskyldighed, men med integreret visdom.

Tantra er Kærlighed. Tantra er Bevidsthed. Værktøjer til at genskabe forbindelsen til vores sjæl.

Og på den måde kan man sige, at tantra i sin kerne er den indre energi-åbning, eller om man vil, en indre indstilling, måde og tilgang.

Tantra er ikke en måde at have sex på, en positur, en øvelse eller en erotisk massage.
Tantra er ikke en ydre form.

Men man kan med fordel bruge teknikker og metoder i sin tantriske praksis, især: Kundalini yoga, meditation, åndedrætsøvelser, dans m.v.

Og man kan tilføje Tantra til en ydre form: Den erotiske massage, sex eller øvelsen hvordan, den end måtte se ud.
"Den seksuelle energi er vores livskraft. Den kan bruges bevidst eller ubevidst, til godt eller ondt. Tantra bringer kærlighed og bevidsthed ind i vores seksualitet, for at guide den vej fra det ubevidste og trivielle plan, ind på et højere stadie af ekspansion og fryd."
"Hvis du frembringer det der er indeni dig, vil det du frembringer redde dig. Hvis du ikke frembringer det der er indeni dig, vil det du ikke frembringer ødelægge dig."   
 - Jeshua