Meditation
For Transformation

Meditation til håndtering af traumer, for øget selvbevidsthed, og procesarbejde. Kraftfuldt værktøj til at overkomme begrænsninger og blokeringer, til selvhealing, og til at løfte sig til næste niveau.

"Nogle gang har vi mennesker den vane at gå i kamp med vores demoner: Vi undertrykker ubehagelige følelser eller erindringer, projicerer eller benægter ting vi ikke har lyst til at stå ved eller indse, eller vi håndterer vores problemer fra et moraliserende standpunkt; hvor vi tænker at vi skal fixes. Det kan ske ubevidst. Men det kan holde os fast i de selvsamme situationer længere end vi behøver, fordi ingen af disse metoder bringer os fred. Vores issues må først anerkendes, dernæst føles og accepteres - og få et følelsesmæssig udtryk igennem os. Først da kan det begynde at heale og slippe taget i os. "

Sid eller læg dig ned med rank ryg. Træk langsomt og roligt igennem næsen.

Fokuser på dit issue: Det kan være en indre smerte, en bestemt frygt, en sårbarhed, et traume, eller noget der trigger dig.

Tillad dig selv at forene dig med dit issue følelsesmæssigt. Føl det, vær med det, uden at dømme det, uden du prøver at fixe det, eller trække det i en bestemt retning. Bare lad det være, og vær med det.
Føl empati for det, og for dig selv. Du er observatøren, samtidig med du tillader det at tage fuld plads i dig. Hvis du har brug for at græde, sige noget eller råbe så gør det.

 Nu kan du gå videre, hvis du føler for det; Spørg dit højere selv, eller din krop, at tage dig til roden af årsagen. Accepter den første sensation, billede eller følelse som kommer til dig. Igen, lad dig selv se det, og mærke det. Vær med det så længe du har brug for.

Du kan udforske yderligere, ved ganske enkelt at bede din krop eller dit højere selv, at vise dig, hvad end du ønsker at dykke dybere ned i, da de besidder nøglen til alt det du rummer. Svaret vil ofte komme omgående, så vær bevidst og modtagelig.

Det kan være nødvendigt at gentage.